Villada / Perfect Getaway Oy
Henry Fordin katu 5
00150 HELSINKI
+358 409 527 560
info@villada.fi

Hotelli ValoTervetuloa Hotelli Valoon!

Hotelli Valo tarjoaa hotellimajoitusta, kylpylä palveluja sekä pidempiaikaisille vieraille suunnattua kuukausimajoitusta. Hotellimajoituksen voitte varata ja maksaa tämän sivuston kautta tai saapuessanne. Kuukausimajoitusta suosittelemme tiedustelemaan joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Ilta- ja viikonloppusaapuminen: hotellimme vastaanottoaula palvelee arkisin 8:00-16:00. Ilta- ja viikonloppusaapumisen ollessa kyseessä, otamme teihin yhteyttä vielä viimeistään edeltävänä päivänä ja ohjeistamme miten saatte huoneenne avaimen. Viikonloppuisin vastaanotto on auki klo 7-12 tai sopimuksen mukaan. Muina aikoina päivystämme. Varauksia voi myös tehdä ja hotelliin pääsee majoittumaan aukiolo aikojen ulkopuolella koodi avaimella.

Aamiaiset: hotellimme järjestää aamiaiset joka päivä arkisin klo 6-9, viikonloppuisin klo 7-10.

Hotelli Valo yhteystiedot:
Puhelin: 044 7008820
Sähköposti: respa@hotellivalo.fi

Palvelut

Hotellimajoitus

Alta löydät varattavissa olevat huoneemme. Kaikkiin huoneisiin kuuluu vakiovarustuksena sänky, petivaatteet, valaisimet, työpöytä ja työtuoli sekä kylpyhuone suihkulla ja wc:llä.Aamiainen on tilattava erikseen varauksen yhteydessä, aamiaisen hinta on 8 euroa /henkilö per aamiainen. Aamiainen valitaan lisäpalvelut -kohdassa ennen maksuun siirtymistä. Huomaathan syöttää yläpuolelle saapumis- ja lähtöajankohdan jotta varausjärjestelmä voi antaa sinulle tarkat hintatiedot kyseisille päiville. Voit hoitaa varauksen myös sähköpostitse respa@hotellivalo.fi tai puhelimitse 044 700 8820. Tarjoamme kaikkia huoneita myös kuukausihinnoin alkaen 550 euroa /kk. Majoituspalvelussa saa tilata liinavaatesetin ja siivouksen lisäpalveluna. Uudesta liinavaatesetistä veloitetaan erikseen 15 euroa ja siivouksesta 32 euroa /kerta. Tiedustele huoneistohotellimajoittumisesta respa@hotellivalo.fi tai puhelimitse 044 700 8820.

Tutustu & varaa

Vuokra-asunnot

Hotelli Valon kiinteistössä sijaitsee myös vuokrattavissa olevia olevia yksiöitä sekä kaksioita. Asuntojen koot vaihtelevat 22,5m2 yksiöistä 45m2 kaksioihin. Kaikki asunnot ovat esteettömiä (sähkötoimiset ovet, hissit) ja sopivat näin ollen erinomaisesti myös liikuntarajoitteisille. Asunnot on saatavissa joko valmiiksi kalustettuina tai ilman. Asunnot soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi leikkauksesta kuntoutuville tilapäiseksi asunnoksi. Asuntojen vuokrahinnasto on seuraavanlainen: yksiöt 324 (kalustettuna 420) euroa / kuukausi + vesi 23 euroa / kuukausi + sähkömaksu 25 euroa / kuukausi. Kaksiot 490 (kalustettuna 580) euroa / kuukausi + vesi 23 euroa / kuukausi + sähkömaksu 25 euroa / kuukausi. Tarjolla on myös edullisia soluasuntoja. Soluasuntojen hinnat vaihtelevat huoneen ja varustuksen mukaan 220 eurosta 290 euroon kuukaudessa. Asunnoista voit tiedustella joko alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse / puhelimitse. Sähköpostiosoitteemme on respa@hotellivalo.fi ja puhelinnumeromme 044 700 8820. Paras aika tavoitella on arkisin kello 8-15:30.

Tutustu & varaa

Ryhmäasunnot

Ryhmäasunnot, eli soluasunnot on edullinen asumisen muoto missä maksat vain omasta huoneestasi mutta sinulla on käytössä kattavat yhteistilat. Soluasuntoja on tarjolla 220 eurosta /kk 290 euroon /kk missä hinta määräytyy huonekoon mukaan. Kalleimmissa 290 euron /kk soluasunnoissa on myös oma wc. Soluasuntojen varusteluun kuuluu omassa huoneessa sänky, pöytä, tuoli ja valaisimet. Yhteisissä tiloissa on kylpyhuone / wc sekä keittiö ja oleskelutilat. Oleskelutilassa on tv ja sohvat. Voit tiedustella soluasunnoista sähköpostitse respa@hotellivalo.fi tai puhelimitse 044 700 8820. Palvelemme puhelimitse arkisin 8-15:30.

Tutustu & varaa

Kokoustilat

Valolinnassa on vuokrattavissa useita erilaisia kokoustiloja kaikkiin tarpeisiin aina isoimmasta 100 hengen auditoriosta pienempiin 10 hengen kabinetteihin. Meiltä löydät yrityksellesi varmasti sopivat kokoustilat. Vuokrattavissa on myös mielyttävä rantasauna luonnon helmasta. Tiedustelut ja varaukset voitte lähettää meille alta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse osoitteeseen respa@hotellivalo.fi tai soittamalla numeroomme 044 700 8820.

Tutustu & varaa

Vapaana olevia huoneistoja

Yksiöt

Tarjolla on vapaita noin 23m2 yksiöitä edulliseen kuukausihintaan alkaen 324 euroa kuukaudessa. Tiedustelut 044 700 8820 tai respa@hotellivalo.fi

Tutustu

Kaksiot

Tarjolla on vapaita noin 37m2 kaksioita edulliseen kuukausihintaan alkaen 490 euroa kuukausi. Yhteydenotot 044 700 8820 tai respa@hotellivalo,fi

Tutustu

Kalustetut huoneistot

Kaikki Valolinnan / Hotelli Valon tarjoamat asunnot ovat saatavissa myös valmiiksi kalustettuina.

Tutustu

Huoneistohotelli

Hotelli Valo tarjoaa myös edullista kuukausimajoitusta. Hinnat alkaen 580 euroa / kuukausi. Tule asumaan hotelliin!

Tutustu